wie is de keizerin?

de keizerin, Gerrian en geef een zetje, alles is één

Het vermogen tot inleven, gekoppeld aan een gezonde dosis energie, inspireren om tot creaties te komen waar jij en ik trots op zijn.Kom binnen, leuk dat je er bent.
Mijn naam is Gerrian Rietjens-Graus.
Oftewel, de keizerin.

De uitleg van de naam van mijn eigen logo en de gedachte die hier achter zit is wel 'hoe ik in elkaar steek' en wat mijn werkwijze is.

inleven en luisteren met een open blik

Zoekende naar wat ik wilde uitdragen met mijn ontwerpburo kwam in 2010 via de spirituele weg het antwoord. Op dat moment volgde ik na enkele jaren astrologie een cursus tarot.

Heel kort, mijn geboortedatum (27-6-1968) verwijst naar het getal 3 dat naast mijn zielskaart ook mijn persoonlijkheidskaart is.
Bij dit getal toont de tarotkaart de afbeelding van ‘de Keizerin’.
En waar de keizerin voor staat in de tarot weerspiegelt precies waar ik voor sta. Groei, nieuw leven, artistieke creativiteit, veelheid aan ideeën, vindingrijkheid en verandering. Maar ook, enigzins leunend achterover, van A tot Z toezien dat alles groeit en bloeit.
In de tarotkaart draagt de keizerin een kroon van 12 sterrenbeelden. Mijn sterrenbeeld is kreeft, een waterelement, de kleur die hierbij hoort is aqua.

Hoe passend.
Niet alleen de naam, maar ook de vorm en kleur was geboren.

starten maar

Een ontwerp vormt zich onder je handen en heeft tijd nodig om tot ontplooiing te komen. Een logo of ontwerp is in principe een identiteit dat een vertaling in beeld is.

Persoonlijk passen de volgende steekwoorden bij mij: vrouw, moeder van twee zonen, getrouwd, intuïtief, sportief, mensenmens, creatief, speels, openminded, kritisch, gekkigheid, spiritueel, empathie, hoog inlevingsvermogen, interesse tonen, reislustig, kookgraag, zonder poespas, hou van mooie dingen maken.

Dus ontwerpburo de Keizerin.

showtime

Het gaat uiteindelijk om het resultaat. Dat moet de beste presentatie zijn.Elk ontwerp ontstaat uit een idee, daarna volgt het resultaat en tenslotte de reactie. Meestal zien we alleen het resultaat maar het 'idea' en 'feedback' is net zo belangrijk. Dat geeft het gevoel weer wat een 'result' doet.

En dat gevoel is in eigen creaties 'geef een zetje'.

Ondertussen is ook 'pakje podium' spontaan ontstaan. Een speeltool die iedereen verrast.

Mijn eigen brein heeft nog zoveel potentie in woord en beeld dat dit een groeiend proces is. Laat je verrassen.

Gerrian Rietjens-Graus

Bergerothweg 59 . 6039 AL Stramproy . T 06 41559569 . info@ontwerpburodekeizerin.nl . ontwerpburodekeizerin.nl . geefeenzetje.nl